Ruim €5000,- voor de Cliniclowns

donderdag 16 mei 2013
Ruim €5000,- voor de Cliniclowns
Restaurant Het Ambacht in Heerenveen heeft zich, in samenwerking met Jan Julius Buwalda op woensdag 15 mei 2013, ingezet voor het goede doel de Cliniclowns. Deze informele avond, met aanwezigheid van o.a. Rintje Ritsma, met een walking diner en een veiling heeft een uniek bedrag van €5289,- opgeleverd voor de Cliniclowns.
Dit mooie bedrag is bijeengebracht door een diner van (top) kok Henk Markus van restaurant Het Ambacht en een veiling onder de profesionele leiding van Tjalling van den Berg. Op de veiling zijn een tal van producten en diensten, zoals een weekend Workum, diverse wijnen, dinerbonnen, linnen en een drietal schaatspakken, onder de hamer gegaan voor het goede doel.
 
Het unieke bedrag wordt gebruikt om het goede werk van de cliniclowns te ondersteunen. 
 
   
--------------------------------------------------------------------------------------
Noot van de redactie:
 
Restaurant Het Ambacht en Jan Julius Buwalda bedanken alle betrokken partijen en gasten op deze avond voor het succesvol maken van de Benefietavond met een glimlach!
 
Jan Julius Buwalda gaat op 3 november 2013 de marathon in New York lopen voor de Cliniclowns: www.loopvoorcliniclowns.nl/nym-2013/profiel/jan-julius_buwalda 
Volg de laatste ontwikkelingen van Jan Julius richting de New York Marathon op Twitter: @jan_julius en Facebook: Jan Julius voor de cliniclowns.
 
Mocht u aanvullende vragen hebben dan kunt contact opnemen met Jan Julius Buwalda: 06-43058558