Sponsoravond Racingteam DHJ in Elckerlyc

zaterdag 29 maart 2014

Net als voorgaande jaren organiseert Racingteam De Hollandsche Jongens rondom Jarco Grotenhuis en Rintje Ritsma weer een sponsoravondin Elckerlyc. Op deze avond worden de nieuwe plannen voor het seizoen 2014 in het ONK Dutch Superbikes gepresenteerd aan alle belangstellenden. Daarnaast heeft Jarco een grote verassing voor jullie in petto, want de heren hebben afgelopen winter niet stilgezeten! Terwijl Rintje erg druk was met zijn deelname aan Dakar, zijn werk voor de NOS als commentator tijdens de Olympische Spelen in Sochi en het verwezenlijken van een mega-schaatsproject "De Coolste Baan van Nederland" in het Olympisch stadion in Amsterdam, heeft ook Jarco niet stilgezeten. Er is een nieuwe motorfiets aangeschaft van een ander merk, waarmee Jarco de strijd aan zal gaan om de top 10 in de zwaarste klasse van de Nederlandse wegracesport. Met de komst van mannen als Arie Vos en Kervin Bos naar de superbike klasse belooft het een heftige strijd te worden. Het nieuwste wapen in deze bloedstollende competitie wordt op 29 maart onthuld. 

Terwijl het Luttenbergse deel van het team van 8 tot 18 maart 3 Spaanse circuits aandoet om te trainen, is team Lemmer druk met de laatste voorbereidingen om te zorgen dat de BMW van Rintje weer tiptop aan de start verschijnt. Hij zal uit de doeken doen hoe hij zijn progressie van afgelopen jaar voor gaat proberen te zetten.
Op 29 maart is iedereen welkom om alle nieuwe zaken en plannen te komen bekijken in Dorpshuis Elckerlyc, aan de Butzelaarstraat 22 te Luttenberg vanaf 20.30. 
De kosten zijn € 35,- euro, maar de hapjes en drankjes voor die avond zijn voor onze rekening, zoals vanouds. Daarmee ben je dan ook gelijk "Vriend van Hageveld" en sponsor je Jarco voor het hele jaar. Opwww.dhjracing.nl en www.facebook.com/dhjracing vind je meer info!
Graat tot ziens,
Racingteam De Hollandsche Jongens.

nieuws_item_1